Onze aanpak

Wij doen er alles aan om uw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Bij het aanbieden van uw woning op de markt streven wij ernaar zoveel mogelijk potentiële kopers te attenderen op uw woning.

businessmen
Kennismaking
Wij houden onze kennismakings gesprekken op locatie (volgens de RIVM richtlijnen), telefonisch of via live streaming. Tijdens het eerste gesprek geven we onder anderen een waardebepaling en stellen we een realistische vraagprijs vast. * Ook bespreken we een goede verkoopstrategie, wat alle mogelijkheden zijn en hoe we uw woning het beste kunnen aanbieden Hebben we na ons gezellig en informatief gesprek een klik, dan gaan we naar de volgende stap “Verkoopstrategie”. *Het vaststellen van een vraagprijs kan alleen na bezoek op locatie van de woning.

Verkoopstrategie:

Aanbieden woning

Bij het aanbieden streven wij ernaar in de markt zoveel mogelijk potentiële kopers te attenderen op uw woning. Hierdoor wordt de specifieke koper eerder gevonden. Wij ondernemen hiervoor de volgende stappen:

*   Professionele Fotografie
*   2 (3D plattegronden optioneel)
*   Meetrapport NEN 2580
*   360 graden foto’s (optioneel)
*   Video binnen (optioneel)
*   Drone video/foto (optioneel)
*   Platform promotiepakket Funda etc.

vastgoedbeheer
img2

Promotie

Social Media:
Wij geloven sterk in de kracht van Social Media en kunnen deze zeker niet achterwege laten. Lage Landen Makelaardij heeft eigen Facebook, Instagram en Youtube pagina’s die gebruikt zullen worden om zoveel mogelijk traffic naar uw woning(en) te krijgen. U ontvangt uiteraard ook de link naar uw woning, zodat u deze zelf kunt delen, volgen en liken.

Brochure:
De informatiebrochure wordt zorgvuldig samengesteld en bevat alle algemene, juridische en technische zaken van uw woning. Deze wordt voor de bezichtigingen als bijlagen bij de bevestigingsbrief aan de potentiële koper(s) gemaild.

Bezichtigingen

Op de website wordt bij de weergave van uw woning een bezichtiginglink geactiveerd. Hier kunnen afspraken gemaakt worden voor bezichtigingen.

De potentiële koper zal volgens de RIVM richtlijnen uitvoerig rondgeleid worden. Tijdens de rondleiding lichten wij de bijzonderheden van uw woning toe en beantwoorden eventuele gestelde vragen.

13626-scaled
3417-2048x1367
Onderhandelingen

Indien de potentiële koper interesse heeft en over wil gaan tot het doen van een bod, spelen de volgende zaken een belangrijke rol:

 • Het bod.
 • Opleverdatum.
 • Eventuele voorbehouden
  (financiering, bouwkundige keuring, onderzoek, etc.).
 • Eventueel over te nemen roerende zaken.
 • Exoneratie clausules
  (bijvoorbeeld niet-bewoners clausule; of ouderdomsclausule).
  Wij bespreken de biedingen en/of verzoeken met u en zullen u bijstaan en adviseren wat de volgende stappen zouden kunnen zijn.
Na de verkoop

Nadat er overeenstemming is over bovengenoemde zaken is de woning (onder voorbehoud) verkocht. De volgende administratieve handelingen zullen door ons voor u verricht worden:

 • Opstellen van het koopcontract waarin alle afspraken worden vastgelegd.
 • Overhandigen, uitleggen en laten ondertekenen van het contract.
 • Het versturen van het ondertekende koopcontract naar de notaris.
 • Het bijhouden en volgen van de data uit het koopcontract, zoals de 3 dagen bedenktijd, ontbindende voorwaarden en de bankgarantie.
 • Het begeleiden van de taxatie t.b.v. de koper.
 • Het controleren van de akte van levering (welke door de notaris wordt opgesteld) en de nota van afrekening.
 • Het begeleiden van de laatste inspectie met de koper voor de definitieve overdracht.
 • Het noteren van de meterstanden.
 • Het bijwonen van de notariële overdracht is een persoonlijke aangelegenheid ter afsluiting van het verkoopproces.
 • Ter afsluiting van het verkoop proces hoeft u alleen nog langs de notaris.

Benieuwd wat uw woning waard is?

- Lage Landen Makelaardij -